Wie ontvangt jouw Donatie?

juulhighres.png

Stichting Juul heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen om het Prinses Maxima Centrum in Utrecht te ondersteunen ten behoeve van het onderzoek en de behandelingen van en naar kinderkanker. 

 

Zij doen dit door middel van het organiseren van activiteiten waarbij elke euro volledig terecht komt bij het goede doel. Deze stichting zoekt met regelmaat de samenwerking met maatschappelijke organisaties, waaronder FC Rijnvogels.

 

Een belangrijk nevendoel is het organiseren van plezierige dagen voor kinderen die lijden aan kanker, in de gemeente Katwijk.

IMG_4178.jpg
koninklijk logo epilepsiefonds.gif

Epilepsie heeft een ingrijpende invloed op het leven van mensen. Er zijn 120.000 Nederlanders die epilepsie hebben en die op ieder moment onverwachts een aanval kunnen krijgen.

Het Epilepsiefonds wil de genezing en voorkoming van epilepsie zo snel mogelijk dichterbij brengen.

 

Tot die tijd zetten zij alles op alles om ervoor te zorgen dat epilepsie een beter begrepen en behandelbare aandoening wordt.

 

Samen met andere partijen zetten zij zich in voor betere zorge en een betere kwaliteit van leven voor mensen met epilepsie en hun naasten.

Epilepsiefonds_partner
Anne & Matthijs

Matthijs had vierentwintig uur per dag aanvallen. Pas na een spannende operatie, waarbij zijn linkerhersenhelft "uit" werd gezet, werd hij aanvalsvrij. “Hij kreeg de kans om opnieuw te beginnen en ik kreeg mijn zoon terug. Dankzij de inzet van het Epilepsiefonds, hadden de artsen de juiste kennis om hem te helpen." Het Epilepsiefonds gunt iedereen een leven zonder aanvallen.

Juliëtte

Juliëtte Bakkenes werd geboren op 3 augustus 1998. Als baby was Juliëtte een heerlijk mollig kind, iets wat je op haar vierde jaar niet gedacht zou hebben. In dat vierde jaar kreeg Juliëtte veel last van haar buik. Vele bezoeken aan de dokter konden in eerste instantie niet bevestigen wat later wel zou blijken. Een bezoek aan het LUMC te Leiden bracht de familie het nieuws waar je juist niet aan wilt denken, er was bij Juliëtte kanker geconstateerd.

 

Vier jaar van onderzoeken, operaties, chemotherapie en bestralingen in het Sophia kinderziekenhuis te Rotterdam volgde, maar welk soort kanker Juliëtte heeft gehad is tot op de dag van vandaag niet bekend.  

Januari 2007 kregen wij te horen dat Juliëtte niet meer te genezen was. Juliëtte was een vrolijk, mooi, zonnig, wijs, moedig en boven alles een dapper kind. Ze stond graag in de belangstelling en keek optimistisch tegen het leven aan. Ondanks dat ze zo ontzettend dapper en moedig was, overleed Juliëtte 28 juni 2007 op achtjarige leeftijd.

Stichting Juul heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen om het Prinses Maxima Centrum in Utrecht te ondersteunen ten behoeve van het onderzoek en de behandelingen van en naar kinderkanker.

image-juliette-stichtingjuul.jpg

Jouw Makkelijkste Challenge

Katwijk, Zuid Holland

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Jouw Makkelijkste Challenge